Waterbehandeling via Crystal AOP

Pag. 6 van 6

Artesian Spas introduceert een revolutionair nieuw waterzuiveringssysteem genaamd Crystal AOP. Het is een milieuvriendelijke oplossing waarbij Artesian gebruikmaakt van een combinatie van Nature2, microfiltering, hoog efficiënte circulatie, ProPure ozon met mengkamer en ontsmetting via uv-straling. Zo ontstaat het meest geavanceerde oxidatieproces (AOP) voor waterzuivering.

Crystal AOP - Artesian Spas introduceert een milieuvriendelijke oplossing door gebruik te maken van een combinatie van Nature2, microfiltering, een circulatiepomp en ontsmetting via uv-straling. Zo wil Artesian een einde maken aan problemen die samenhangen met het gebruik van zware chemische producten, gassen die vrijkomen, irritaties en de noodzaak van buitensporig veel onderhoud. Dit complete en verbeterde waterzuiveringssysteem zorgt met zijn elementaire onderdelen dat het onderhoud van uw spa kinderspel wordt.

Nature2 maakt gebruik van de mineralen zilver en koper om bacteriën en algen op een natuurlijke manier te doden.

Microfilters verwijderen onzuiverheden zoals vuil- en oliedeeltjes. (1 tot 5 micron)

De circulatiepomp is goedkoop in gebruik, pompt het water zeer efficiënt rond en filtert tot wel 110 liter per minuut, waardoor het water meer dan 100 keer per dag wordt gezuiverd. Het gebruik van deze circulatiepomp is van cruciaal belang voor het waterzuiveringsproces.

De ProPure ozon en het UV-apparaat zorgen ervoor dat het water van uw spa nog schoner en helderder wordt. Het uv-apparaat produceert een ultraviolet licht binnenin de kwartskamer dat een optimale golflengte heeft voor het doden van bacteriën en het tegengaan van de groei van micro-organismen. In combinatie met het ProPure-ozonsysteem met mengkamer van Artesian levert Crystal AOP een methode van waterzuivering die veel geavanceerder is.
 

  1. Natuurlijk uv-licht
  2. Doodt 99,5% van de ziektekiemen
  3. Effectief, betrouwbaar en moeiteloos
  4. Gemakkelijk onderhoud
  5. Ideaal voor de gevoelige huid

Goedgekeurd door UL/CE/EPA

Amerikaanse kwaliteit
Leider in hydrothrapie
Aandacht tot in de details
Innovatie & design
Energie zuinig
Volledige watercontrole
Top in het luxe segment
Experience the ultimate

Wilt u meer weten over Artesian Spas Nederland, of wenst u een prijsopgaaf? Vul dan onderstaand formulier in, of bel: 06-294 55 604

ContactOf bel: 085-3031500
Kom Artesian Spa's bekijken in onze showroom
Control your spa with iphone app

Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image