Media- en stereosysteem Harman Premium Infinity

Pag. 3 van 6

Stereosysteem Harman Premium Infinity
Het stereosysteem Harman Premium Infinity-produceert het allerbeste geluid van verschillende mediaformaten, waaronder de iPod en mp3-spelers. Het systeem maakt daarbij zowel gebruik van een ingebouwde aux-ingang en USB-poort als van draadloos streamen via Bluetooth.

Het systeem wordt compleet geleverd met AM/FM-radio, 4 in de spa ingebouwde luidsprekers, krachtige subwoofer en een draadloze afstandsbediening die blijft drijven.

 

Ombouwluidsprekers Harman Premium Infinity
De ombouwluidsprekers Harman Premium Infinity vormen een geweldige aanvulling en bieden eersteklas geluidskwaliteit. U kunt nu luisteren naar uw favoriete muziek als u bijvoorbeeld aan het tuinieren bent of in uw tuin tot rust probeert te komen, of als er vrienden langskomen om te barbecueën. U kunt er gerust op zijn dat u indruk maakt met de ongeëvenaarde geluidskwaliteit van deze eersteklas luidsprekers

Amerikaanse kwaliteit
Leider in hydrothrapie
Aandacht tot in de details
Innovatie & design
Energie zuinig
Volledige watercontrole
Top in het luxe segment
Experience the ultimate

Wilt u meer weten over Artesian Spas Nederland, of wenst u een prijsopgaaf? Vul dan onderstaand formulier in, of bel: 06-294 55 604

ContactOf bel: 085-3031500
Kom Artesian Spa's bekijken in onze showroom
Control your spa with iphone app

Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image