ThinkPak exclusief bij Platinum Elite

Pag. 15 van 16

De Thinkpak is een technologisch geavanceerd ultramodern besturingssysteem voor de spa in een volledig waterbestendige behuizing.

Dit handzame, compacte besturingssysteem voor de spa heeft een functioneel ontwerp en ingebouwde innovatieve functies. De Thinkpak geeft via het Smartpad-display eventuele storingen weer om te zorgen voor flexibiliteit voor de gebruiker en om zo nodig problemen gemakkelijk op te kunnen lossen.

Thinktemp verwarmingsapparaat

Het verwarmingsapparaat is een intelligent verwarmingssysteem dat op afstand werkt en zo is ontworpen dat het geheel onderhoudsvrij is. Los van het besturingssysteem voor de spa, behoren tot de lange lijst functies onder andere een ingebouwde temperatuurmeting en een waterdoorvoerdetector, wat een drukschakelaar overbodig maakt.

Het beveiligingssysteem van het verwarmingsapparaat bevat op verschillende niveaus bescherming tegen oververhitting en met een enkele unit worden de meerdere vermogensstanden geregeld. Dit is het eerste verwarmingsapparaat op de markt met een halfgeleiderregelaar, die ervoor zorgt dat hij langer meegaat.

Amerikaanse kwaliteit
Leider in hydrothrapie
Aandacht tot in de details
Innovatie & design
Energie zuinig
Volledige watercontrole
Top in het luxe segment
Experience the ultimate

Wilt u meer weten over Artesian Spas Nederland, of wenst u een prijsopgaaf? Vul dan onderstaand formulier in, of bel: 06-294 55 604

ContactOf bel: 085-3031500
Kom Artesian Spa's bekijken in onze showroom
Control your spa with iphone app

Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image