Slimme bedieningspanelen

Pag. 14 van 16

In de strak en stijlvol vormgegeven bedieningspanelen aan de bovenzijde is de laatste sturingstechnologie voor bubbelbaden verwerkt, waaronder een Wi-Fi-verbinding en instellingen met meertalige ondersteuning. Het toetsenbord maakt gebruik van een digitaal besturingssysteem met een lcd-kleurendisplay en zichtbare gebruiksvriendelijke pictogrammen en voorgeprogrammeerde knoppen om uw eigen persoonlijke moment in bad te garanderen.

Bedieningspanelen Island

De indeling van het dashboardscherm van de bedieningspanelen van de spa ondersteunt een gemakkelijke bediening tijdens het nemen van een bad. Gebruiksvriendelijke menu's wijzen gebruikers de weg door de verschillende opties. Stel eenvoudig de temperatuur en de gewenste stand van de verlichting in en doe vervolgens de massagejets aan met behulp van het praktische bedieningspaneel.

Bedieningspanelen Platinum Elite

Dit gebruiksvriendelijke toetsenbord biedt een groot venster met instelbare gebruiksopties. Het bedieningspaneel beschikt over zeer responsieve, rubberen toetsen die ter bevestiging een geluidssignaal afgeven wanneer ze worden ingedrukt. De menugestuurde interface maakt gebruik van zichtbare pictogrammen, waardoor de gebruiker de spa eenvoudig kan bedienen.

 

 

Amerikaanse kwaliteit
Leider in hydrothrapie
Aandacht tot in de details
Innovatie & design
Energie zuinig
Volledige watercontrole
Top in het luxe segment
Experience the ultimate

Wilt u meer weten over Artesian Spas Nederland, of wenst u een prijsopgaaf? Vul dan onderstaand formulier in, of bel: 06-294 55 604

ContactOf bel: 085-3031500
Kom Artesian Spa's bekijken in onze showroom
Control your spa with iphone app

Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image