ProPure ozon

Pag. 13 van 16

In plaats van dat er ozon in het water van de spa wordt gespoten, zoals de ozonator doet, produceert de mengkamer van ProPure ozon in een aparte kamer die het water van de spa en de ozon samen isoleert. Deze mengkamer gaat de eventueel aanwezige bacteriën in het water effectiever te lijf. Het met ozon gezuiverde water wordt weer teruggevoerd naar de spa en vervolgens wordt er meer water naar de kamer gebracht. De cyclus gaat verder om op deze manier al het water door de mengkamer te leiden.

Dit proces vermindert de kans op corrosie van de spacover als gevolg van het gebruik van ozon ook aanzienlijk. Ook de geur die soms vrijkomt als ozon in het water wordt gespoten, wordt teruggedrongen. Als de mengkamer van de ProPure in combinatie met de Nature2-technologie wordt gebruikt, is de kwaliteit van het water in de spa hoger dan de norm die de EPA voor drinkwater in flessen hanteert.

*Klasse Island - ProPure ozon is een optionele uitbreiding
*Klasse Platinum Elite - ProPure ozon is standaard inbegrepen

Amerikaanse kwaliteit
Leider in hydrothrapie
Aandacht tot in de details
Innovatie & design
Energie zuinig
Volledige watercontrole
Top in het luxe segment
Experience the ultimate

Wilt u meer weten over Artesian Spas Nederland, of wenst u een prijsopgaaf? Vul dan onderstaand formulier in, of bel: 06-294 55 604

ContactOf bel: 085-3031500
Kom Artesian Spa's bekijken in onze showroom
Control your spa with iphone app

Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image