Isolerende afdekking (cover) van de spa

Pag. 8 van 16

De schuimkern bestaat uit primair polystyreenschuim dat afloopt van 10 naar 6 cm om het water weg te kunnen laten lopen.

De schuimkern bestaat uit primair polystyreenschuim dat afloopt van 10 naar 6 cm om het water weg te kunnen laten lopen. Elk stuk schuim wordt vervolgens voorzien van een groef en een buis van gegalvaniseerd staal om ondersteuning rondom het scharnier te bieden. Elke schuimkern wordt daarna afgedicht met een 4 mm dikke folielaag van polyethyleen om te voorkomen dat er water wordt opgenomen. Het wordt speciaal gemaakt om zon- en weerbestendig te zijn en energie te besparen, wat zich vertaalt in lagere kosten voor de eindgebruiker.

Amerikaanse kwaliteit
Leider in hydrothrapie
Aandacht tot in de details
Innovatie & design
Energie zuinig
Volledige watercontrole
Top in het luxe segment
Experience the ultimate

Wilt u meer weten over Artesian Spas Nederland, of wenst u een prijsopgaaf? Vul dan onderstaand formulier in, of bel: 06-294 55 604

ContactOf bel: 085-3031500
Kom Artesian Spa's bekijken in onze showroom
Control your spa with iphone app

Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image