Gepatenteerde Helix-jets

Pag. 7 van 16

Artesian Spas heeft voor een revolutionaire doorbraak in hydrotherapie gezorgd! Onze wereldberoemde, innovatieve jetstralen maken gebruik van het tijdloze concept van de helix, een driedimensionale vorm met een dubbele spiraal, die een massage geeft die ongekend diep doordringt.

Artesian Spas heeft voor een revolutionaire doorbraak in hydrotherapie gezorgd door gebruik te maken van het tijdloze concept van de helix, een driedimensionale vorm met dubbele spiraal. Deze gepatenteerde jet, die de toepasselijke naam Helix kreeg, werd zo ontworpen dat hij een waarlijk bijzondere hydromassage geeft die u alleen bij Artesian Spas vindt. De jets werden ontwikkeld naar het concept van de dubbele schroef en maken ook gebruik van een rechtlijnige spiraal aan de binnenkant van de cilinder. Hierdoor krijgt de voortgestuwde waterstroom een draaiende spiraalbeweging, die voor de nodige pulsen en diep doordringende massagedruk zorgt. 

De twee grootste Helix-jets, genaamd ProHelix, zorgen voor een grote hoeveelheid water bestemd om de grote spieren in het lichaam te masseren.

De middelgrote Helix-jet, genaamd TheraHelix, wordt strategisch in kleine groepen in de spa geplaatst om spieren zoals kuitspieren, hamstring, deltaspieren, biceps en triceps te masseren.

De kleinste Helix-jet, de AccuHelix, wordt in grote groepen geplaatst om grotere zones van het lichaam te masseren, zoals bijvoorbeeld de hele rug. Als compleet systeem zijn er Helix-jets in vier tot vijf verschillende formaten geplaatst in elk model spa van Artesian.

Amerikaanse kwaliteit
Leider in hydrothrapie
Aandacht tot in de details
Innovatie & design
Energie zuinig
Volledige watercontrole
Top in het luxe segment
Experience the ultimate

Wilt u meer weten over Artesian Spas Nederland, of wenst u een prijsopgaaf? Vul dan onderstaand formulier in, of bel: 06-294 55 604

ContactOf bel: 085-3031500
Kom Artesian Spa's bekijken in onze showroom
Control your spa with iphone app

Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image