Ergonomisch ontwerp

Pag. 5 van 16

Bij het ontwerpen van onze spa's maken we geen gebruik van de laatste 3D-software, sterker nog: er komt zelfs geen muis of computer aan te pas. We maken gebruik van basisgereedschap zoals beitels, zandstenen blokken, vijlen en plamuurmessen om tot een gestroomlijnd en stijlvol ontwerp te komen dat zich perfect naar het lichaam vormt.

We creëren onze mallen op de ouderwetse manier: we vormen ze met de hand. Het creatieve proces voor de mooie, organische vormen van onze spa's is veel meer een kunst dan een wetenschap. Het intieme menselijke contact met ons proces garandeert dat de prachtige look van onze producten voor de menselijke lichaamsvorm is gebouwd.

Bij Artesian Spas hebben onze experts de ergonomische ontwerpen van zowel lig- als zitstoelen toegepast voor de binnenzijde van onze spa's. Elke zitplaats ondersteunt het behoud van een gelijkmatige verdeling van het gewicht en een correcte houding wanneer u geniet van de krachtige massagetherapie van de HelixTM-jets. Op de banken kunt u draaien waardoor u niet alleen een rugmassage krijgt, maar de zijkant van uw lichaam en uw armen worden ook gemasseerd.

Amerikaanse kwaliteit
Leider in hydrothrapie
Aandacht tot in de details
Innovatie & design
Energie zuinig
Volledige watercontrole
Top in het luxe segment
Experience the ultimate

Wilt u meer weten over Artesian Spas Nederland, of wenst u een prijsopgaaf? Vul dan onderstaand formulier in, of bel: 06-294 55 604

ContactOf bel: 085-3031500
Kom Artesian Spa's bekijken in onze showroom
Control your spa with iphone app

Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image