Eersteklas leidingen en constructie

Pag. 4 van 16

Onze spa's worden van de grond af opgebouwd volgens de hoogste normen. We beginnen met het bouwen van de frames, waarin we bovenop een volledig van ABS gemaakte bodem uitsluitend hout gebruiken dat onder hoge druk is behandeld. Deze solide fundering wordt omkast met onze mooie, duurzame ombouw. De ruimte tussen de onderhoudsvrije ombouw en de constructie wordt opgevuld met isolatieschuim. Deze volschuimisolatie scoort het hoogst op warmtebehoud en is hiermee efficiënter dan welke spa ook. Verder zorgt het ervoor dat de levensduur van de spa aanzienlijk wordt verlengd.

De hele constructie wordt er sterker, geruislozer en duurzamer en beschermt de leidingen bovendien tegen onnodige slijtage als gevolg van trillingen. We ronden het geheel af met onze duurzame, met de hand gevormde acrylkuip voorzien van ons Diamondbond verstevigingssysteem dat levenslang meegaat. Onze jets draaien op lagers in plaats van kunststof, zodat ze gemakkelijk kunnen worden ingesteld. Onze kussens zijn gemaakt van door en door geverfd schuim met een gesloten celstructuur dat barsten, verkleuring en opname van water voorkomt. We bouwen een spa op dezelfde manier als een huis wordt gebouwd, namelijk om een eeuwigheid mee te gaan!
Terug naar de constructie-eigenschappen >>

EERSTEKLAS LEIDINGEN

Er worden hoogwaardige plastic buizen van 8 cm doorsnede gebruikt om knikken of plooien, die de stroom water kunnen ontregelen, te voorkomen. Deze hoogwaardige buizen worden vervolgens vastgelijmd en -geklemd aan de bevestigingspunten om te voorkomen dat ze gaan lekken of loskomen tijdens het vervoer.

Er worden geen hoeken van 90 graden aangebracht in het leidingwerk, zodat de waterstroom zo rechtlijnig mogelijk verloopt. Zo zorgen we ervoor dat alle jets beschikken over de best mogelijke waterdruk. Het systeem met hoge doorstroomcapaciteit ondervindt weinig weerstand, waardoor de waterdruk optimaal blijft.

DUURZAAM FRAME

*Deze paarsgewijze opstelling toont het verschil tussen nieuwe terrasplanken (rechterzijde) en planken die ongeveer twee jaar aan weer en wind zijn blootgesteld (linkerzijde).

Frame

De behandeling onder hoge druk is een proces waarbij er beschermingsmiddelen in het hout worden gebracht. De beschermingsmiddelen helpen het hout beschermen tegen aanvallen van termieten en andere insecten, schimmels en verrotting. Dit robuuste frame is uitermate geschikt voor extreme weersomstandigheden en beschermt het hout tegen slijtage, weer en wind en schimmel.

Bodem van ABS

De bodem van ABS vormt een 'pansluiting' voor de onderkant van uw spa. In tegenstelling tot de traditionele spa's die alleen gebruikmaken van multiplex, zal een bodem van ABS niet rotten en wordt hij beschermt tegen weer en wind en knaagdieren.

Bodem van ABS

ACRYLKUIP

 

Onze acrylkuip is een duurzame met de hand gevormde constructie voorzien van ons Diamondbond verstevigingssysteem dat levenslang meegaat. Artesian Spas is er trots op u kuipconstructies van gegoten acryl met Microban te kunnen bieden in al hun spa's die een antimicrobiële bescherming bieden. Het door de EPA geregistreerde en als veilig geteste Microban dringt door tot de cellen van micro-organismen en verstoort daar de belangrijkste functies. Hoewel eigenaars van een spa nog altijd een normaal onderhoudsprogramma moeten volgen, gaat Microban de groei van bacteriën tegen die ongewenste luchtjes en vlekken tussen onderhoudsbeurten door veroorzaken.

Amerikaanse kwaliteit
Leider in hydrothrapie
Aandacht tot in de details
Innovatie & design
Energie zuinig
Volledige watercontrole
Top in het luxe segment
Experience the ultimate

Wilt u meer weten over Artesian Spas Nederland, of wenst u een prijsopgaaf? Vul dan onderstaand formulier in, of bel: 06-294 55 604

ContactOf bel: 085-3031500
Kom Artesian Spa's bekijken in onze showroom
Control your spa with iphone app

Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image