DirectFlow exclusief bij Platinum Elite

Pag. 3 van 16

De innovatieve gepatenteerde DirectFlow-technologie combineert een motor zonder schakelingen met het leidingstelsel van de lijn Platinum Elite en maakt gebruik van zeer efficiënte, betrouwbare pompen en motoren die strategisch onder elke zitplaats voor hydrotherapie zijn geplaatst. Elke zitplaats wordt bediend via een persoonlijk DirectFlow™-bedieningspaneel dat bestaat uit een aan/uit-schakelaar, bediening voor de luchttoevoer naar de jets en een Variable Flow Control™ (VFC)-bediening, die zich binnen handbereik van de gebruiker van de spa bevinden. VFC maakt integraal deel uit van het DirectFlow™-systeem. Dit gepatenteerde ontwerp biedt gebruikers de ultieme persoonlijke controle over de hydrotherapeutische omgeving van elke zitplaats.

STANDAARDSPECIFICATIE VAN DE DIRECTFLOW™-TECHNOLOGIE

De innovatieve gepatenteerde DirectFlow™-technologie combineert een motor zonder schakelingen met het leidingstelsel van de lijn Platinum Elite en maakt gebruik van zeer efficiënte, betrouwbare pompen en motoren die strategisch onder elke zitplaats voor hydrotherapie zijn geplaatst. Elke zitplaats wordt bediend via een persoonlijk DirectFlow™-bedieningspaneel dat bestaat uit een aan/uit-schakelaar, bediening voor de luchttoevoer naar de jets en een Variable Flow Control™ (VFC)-bediening, die zich binnen handbereik van de gebruiker van de spa bevinden. VFC maakt integraal deel uit van het DirectFlow™-systeem. Dit gepatenteerde ontwerp biedt gebruikers de ultieme persoonlijke controle over de hydrotherapeutische omgeving van elke zitplaats.

Terug naar milieuvriendelijke eigenschappen >>

Elke massagezitplaats wordt aangedreven door een kleine, motor zonder schakelingen en bediend via een afzonderlijk DirectFlow™-bedieningspaneel. Via dit DirectFlow™-bedieningspaneel kunnen de stroom water en de waterdruk worden geregeld en kan de luchttoevoer worden aan- of uitgezet.

ÉÉN POMP PER ZITPLAATS - Elke massagezitplaats beschikt over zijn eigen kleine pomp. Hiermee ligt optimale efficiëntie en sturing binnen handbereik, aangezien precies de gewenste hoeveelheid water wordt gestuurd naar de zitplaatsen die worden gebruikt. Dit in tegenstelling tot het aanzetten van een grote pomp voor de gehele spa.

ÉÉN BEDIENINGPANEEL PER ZITPLAATS - Iedere gebruiker van de spa beschikt voor zijn zitplaats over een eigen DirectFlow™-bedieningspaneel. Zo ontstaat een gepersonaliseerde, ergonomisch efficiënte controle over de werking van de spa.

GEEN VERLIES VAN WATERDRUK - Het water stroomt rechtstreeks
van de pompen naar de jets, zonder (wissel)kleppen of doodlopende leidingen.
Dit systeem haalt een maximaal rendement bij een minimale weerstand.

ENERGIE-EFFICIËNTIE

U kunt het DirectFlow™-bedieningspaneel omhoog zetten voor de maximale doorstroom van water of omlaag zetten voor een mildere massage. Vanwege het DirectFlow™-systeem is de Platinum Elite de meest efficiënte spa die er verkrijgbaar is.

Bent u vandaag de enige die gebruikmaakt van de spa? Alleen de massagezitplaats die u in gebruik neemt, zal stroom verbruiken. In tegenstelling tot andere spa's die over maar één of twee pompen beschikken om de gehele spa aan te drijven, hoeft u als u de enige gebruiker bent niet de gehele spa aan te zetten.

 

Amerikaanse kwaliteit
Leider in hydrothrapie
Aandacht tot in de details
Innovatie & design
Energie zuinig
Volledige watercontrole
Top in het luxe segment
Experience the ultimate

Wilt u meer weten over Artesian Spas Nederland, of wenst u een prijsopgaaf? Vul dan onderstaand formulier in, of bel: 06-294 55 604

ContactOf bel: 085-3031500
Kom Artesian Spa's bekijken in onze showroom
Control your spa with iphone app

Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image